Osoite: Kauppiaankatu 32
10300 KARJAA
Puhelimet:
019 231242,  040 9607559
Fax: 019 231246
Sähköposti: contact@gabriel.fi

Näpäyttämällä suurenna ja tutki kuvaa

Yrityksen on perustanut Maalarimestari Gabriel Nagy 1989, joka on monipuolisesti perehtynyt erikoismaalauksen eri tekniikkoihin sekä myös ollut eri maalitoimittajien konsultoivana asiantuntijana.
Yritystä johtaessaan hän toimii myös osallistuvana työnjohtajana, koska koko henkilökunnan tinkimättömänä mottona on omakohtainen ammattiylpeys ja siihen perustuva takuu, mikä nykyään on valitettavan harvinaista.

Karjaalla sijaitseva maalaamo on monipuolisesti varustettu. Varsinaiset maalaustilat ovat Gabriel Nagy:n suunnittelemia.
Hän on toteuttanut itse myös useimmat tekniset ratkaisut.
Tilat on suunniteltu vastaamaan sekä eri kulkuneuvojen että teollisen alihankinnan hyvinkin vaativia, monipuolisia maalaustarpeita.
Kuivatus tapahtuu erittäin huolellisesti ohjatuissa puitteissa,
koska korkealaatuiset pinnat vaativat ehdottoman tomutonta ilmastointia. Tämä asettaa huomattavat vaatimukset peltikorjauksen ja muidenkin metallitöiden sekä esivalmistelun vaatimalle tehokkaalle ilmanvaihdolle ja puhdistukselle.
Vuosien ahkera työ ja sen antamat kokemukset ovat tuoneet tyytyväisiä ja uskollisia asiakkaita, kuten näiden sivujen referenssikuvistakin on näkyy.
 

Oma_kuva_2005

Gabriel Nagy

Erikoisautomaalari-kunniaki

Kunniakirja

varastov

Värijärjestelmä

etuhuone

Esivalmistelu

BMW_restaurointityö2

Ripustusta

Koppa-valmis

Korin entisöinti

esivalmvene

Veneen maalaus

ohjain

Kauko-ohjain

Fiskars_mainos1

Fiskars mainos